Et nytt år

Dette året 2023 som i numerologien er et 7-år (2+0+2+3), handler om ditt indre deg. Det er så viktig at du vet hvem du er, at du stopper opp, pauser, tar det med ro, begynner å kjenne etter hvem du er. Tallet 7 er et åndelig tall, tallet for å se på deg selv, din vekst og dine muligheter.

For ja, vi har også store muligheter dette året, hva brenner du inne med, hva ønsker du å komme ut med.

Omgå deg med positive mennesker og et positivt tankesett så mye du kan. Og om du har tunge dager, så tillater du det, for det vil også komme vanskeligheter og utfordringer, men ikke tillat deg å «bli» i det.

Vær ansvarlig men ikke selvopptatt. En stor energi som du vil lære å jobbe med dette året, er eget ansvar. Jo mer ansvarlig du blir, og jo mer respekt du har for deg selv, jo mer respekt vil du ha for menneskene rundt deg. Da tar du ikke frustrasjonen ut på verden rundt deg, du lærer å se inni deg først og spør hvor kommer dette fra, hva kan jeg gjøre med det. Hvordan kan jeg bli et bedre menneske. Og uten å over analysere for mye, tillat heller energien å flyte gjennom deg, ikke bli sittende fast. Vi har både de høye lyse energier, de lave energier og så pauser vi oss innimellom for å la det flyte og etter hvert gi slipp.

Så dette året tenker jeg at mange vil ta sine skritt fremover med å lansere hva de har på hjertet. Sett derfor fundamentet ditt, gjør jobben din. Kanskje skal du ut å presenter hva du har, en hobby som du kanskje har tenkt å gjøre noe mer ut av , et prosjekt som du har lyst å sette i gang med, eller noe som har ligget og bare venter på å bli født. Hva gir deg engasjement, hva ernærer deg, hva bringer kreativitet? Det er så lett å bli sittende fast i gjørma på grunn av vaner og fortidens mønstre. Husk du er «god nok»!

Mitt første onlinekurs er snart på tur til å realiseres, jeg gleder meg!

Ønsker hver enkelt av dere en fortsatt fin mørketid, sola er snart tilbake i nord. Jeg er ikke glad i vinteren men innrømmer at av alle årstider så er vinteren den med de vakreste fargespill i alle nyanser.